info@rijschoolflip.nl06 18 98 98 84

Proefles

Vraag een proefles aan, dit kan via het aanvraagformulier hieronder.

De proefles is altijd vrijblijvend en verplicht je tot niets! Of je nu wel of niet voor Rijschool Flip kiest. Contant het voordelige tarief van € 58,-

Je maakt kennis met de instructeur en de werkwijze en kiest dan eventueel voor een pakket. Heb je je keuze al gemaakt na het eerste les? En je kiest voor één van de volgende pakketten, Rij Basis, Rij Slim, Tip van Flip of Rij Super Compleet, dan is de proefles gratis inbegrepen. Ook kun je kiezen voor een Proefstartpakket.

Proefstartpakket (ook cadeaupakket) € 272 nu € 232,-

Nieuw is het Proefstartpakket met 4 lessen voor € 232,-. (normaal los € 272,-) Dit zijn 4 lessen van 60 minuten, te verdelen in 2 dubbele lessen. Dit kun je zien als een intake. Na zo’n start kan de instructeur beter adviseren over wat je het beste kunt doen en dan kun je op je gemak beslissen of je met rijschool Flip verder wilt en met welke optie. De keus blijft aan jou. Uiteraard ligt het succes in jou eigen handen.

Hoe verloopt jouw proefles?

Na een korte eerste uitleg van jouw instructeur gaan jullie samen de weg op. Je krijgt natuurlijk tijdens deze leuke rijlessen alle hulp van jouw instructeur! Na afloop zal de instructeur de verschillende lespakketten, welke Rijschool Flip aanbiedt, met jouw bespreken en kan desgewenst ook al een advies uitbrengen welk pakket het beste bij je past. Ook is er natuurlijk alle tijd en ruimte om ook eventueel jouw ouders te betrekken in het advies en jouw ouders van alle informatie te voorzien.

Ben je al helemaal enthousiast geworden en hebben jullie samen een leuke klik? Dan kun je je natuurlijk ook direct bij de instructeur inschrijven en vervolgens een uitgebreid pakket kiezen! Je houdt uiteraard altijd dezelfde rijinstructeur als waar je jouw proefles hebt gereden, dat spreekt voor zich!