info@rijschoolflip.nl06 18 98 98 84

Rijinstructeur

Flip Lameijer Flip lameijer

Ik geef rijles in de regio Sneek, IJlst, Bolsward, Joure, Heerenveen t/m leeuwarden.

Regio Sneek ook automaatlessen.

  • Regio: Friesland (van de ZuidWesthoek tot en met Leeuwarden)
  • Woonplaats: Scharnegoutum
  • Leeftijd: 29-12-1959
  • Status: Vader, 4 kinderen, 3 kleinkinderen
  • Auto: VW Taigo en Volvo S60 automaat
  • Muziek: Tuurlijk!
  • Hobbies: Watersport en Voetbal

Meer over mijzelf

Ik ben Flip Lameijer en al zo’n 35 jaar opleider/instructeur/coach in heel veel zaken. Sinds 2015 ben ik gestart als rijinstructeur omdat mij dat al jaren trekt. Ik verzorg een ruim Fries gebied vanuit Sneek tot Bolsward, Winsum, Leeuwarden, Grou, Heerenveen en Joure. Ook voor automaat lessen kan je bij mij terecht!

Waarom ben je rijinstructeur geworden?

Het leuke en interessante aan dit vak is dat je vaak met 1 persoon tegelijk bezig bent en je schema en tempo kunt aanpassen aan die specifieke leerling. Het vertalen van problemen naar oplossingen en het visueel maken van situaties zijn mijn sterke punten.
Met geduld van kleine stapjes grote stappen maken, en je op een gezellige en ontspannen manier aan het verkeer te laten deelnemen met veel zelfvertrouwen.

In wat voor auto kom je mij ophalen?

Ik heb er twee! Ik kom je ophalen in een gloednieuwe modern uitgeruste Volkswagen Golf en voor de automaat heb ik een Volvo S60

Hoe verloopt een proefles bij jou?

Een proefles is een wederzijdse kennismaking en jouw eerste ervaring met je eigen controle over de auto. Uiteraard beginnen we in een heel rustig gebied en fouten maken mag. Geen stress, ik help je bij alles.


Wat is jouw stijl van lesgeven?

Mijn stijl pas ik aan bij jou, ik heb geduld, ik wil je helpen naar zelfstandigheid en doe dat in overzichtelijke stappen die we bijhouden op een instructiekaart.

Muziek in de auto?

Je bepaalt zelf of en welke muziek je onderweg wilt horen. Mijn vertrouwen, gezelligheid, persoonlijkheid en geduld zal jouw zelfvertrouwen doen groeien.


In mijn vrije tijd…

In mijn vrije tijd doe ik teveel om hier op te noemen. Mijn passies zijn watersport, voetbal en kaatsen. Met name zet ik mij in voor “Stichting Een nieuwe Horizon” waaraan ook geld per leerling wordt gedoneerd: https://stichtingeennieuwehorizon.nl/


Waarom lessen bij mij?

Het geeft me een kick als er aan het einde van een cursus een zelfvertrouwde leerling staat die voortaan zelfstandig, veilig, sociaal en milieubewust aan het verkeer kan deelnemen met de auto en vanzelfsprekend mooie herinneringen aan het lessen overhoudt.